Veelgestelde vragen

Algemeen

Mijn DVN lidnummer wordt niet geaccepteerd. Wat moet ik nu doen?

Controleer of uw adres hetzelfde is als waar u de DiaBC ontvangt. Uw adres vindt u onder 'Mijn gegevens' en dan 'Adresgegevens'. Probeer vervolgens nogmaals om uw lidnummer in te vullen bij uw vereniging.

Wordt het lidnummer nog steeds niet geaccepteerd? Neem dan contact op via het contactformulier. Vergeet niet uw volledige naam en lidnummer mee te sturen.

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Nadat u bent ingelogd kunt u uw wachtwoord wijzigen via 'Mijn gegevens'. Klik op 'Mijn gegevens' en ga vervolgens naar 'Wachtwoord'. Voer eerst uw huidige wachtwoord in en vervolgens twee keer het nieuwe wachtwoord, de laatste keer ter controle. Klik vervolgens op 'Wijzigen'.

Ik kan niet inloggen. Wat nu?

U moet zijn geregistreerd om te kunnen inloggen. Als u nog niet bent geregistreerd, kunt u dat hier doen.

Bent u wel geregistreerd maar bent u uw wachtwoord vergeten, dan kunt u op deze pagina met behulp van uw e-mailadres een nieuw wachtwoord invoeren.

Mijn leverancier of zorgverzekering staat er niet bij. Wat nu?

We hebben geprobeerd om zo veel mogelijk hulpmiddelenleveranciers en zorgverzekeraars te verzamelen zodat u deze kunt invullen in uw profiel. Het kan voorkomen dat we er een aantal hebben gemist. Wilt u zo vriendelijk zijn ontbrekende gegevens aan ons te mailen zodat we die ertussen kunnen plaatsen? Neem in dat geval contact op via ons contactformulier.

Hoe kan ik mijn e-mailadres wijzigen?

Nadat u bent ingelogd kunt u uw e-mailadres wijzigen via 'Mijn gegevens'. Klik op 'Mijn gegevens' en ga vervolgens naar 'E-mailadres'. Voer eerst twee keer uw nieuwe e-mailadres in, de laatste keer ter bevestiging. Voer daarnaast uw huidige wachtwoord in ter controle. Klik vervolgens op 'Wijzigen'.

Mijn hulpmiddel of medicijn staat niet in de lijst. Wat nu?

We hebben geprobeerd om zo veel mogelijk hulpmiddelen en medicijnen te verzamelen zodat u deze kunt toevoegen aan uw profiel. Het kan voorkomen dat we er een aantal hebben gemist. Wilt u zo vriendelijk zijn ontbrekende gegevens aan ons te mailen zodat we die ertussen kunnen plaatsen? Neem in dat geval contact op via ons contactformulier.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?

Ga naar deze pagina. Vul hier uw e-mailadres in waarmee u bent geregistreerd. U ontvangt vervolgens een e-mail met daarin een link. Door op deze link te klikken kunt u een nieuw wachtwoord instellen.

Wat is Twitter?

Twitter is een 'microblogdienst', een combinatie van sms, weblog en chat. De gebruikers van Twitter delen hun leven met anderen door berichten van 140 tekens op internet te zetten. Korte berichtjes met tekst en links naar artikelen, foto's en video's. De gebruikers kunnen behalve zelf berichten plaatsen, ook automatisch de berichten van anderen volgen. Je meldt jezelf aan als 'volger' van iemand en dan verschijnen zijn berichten automatisch op je scherm. Jouw volgers zien dus ook automatisch wat jij op Twitter schrijft. (bron: MediaNed).

Zijn mijn gegevens veilig?

Ja, uw gegevens zijn veilig. Er is zeer veel aandacht besteed aan de beveiliging van Mijn Zorgpagina en van het diabetesdossier. Mijn Zorgpagina beschikt over een aantal eigen servers die in Nederland staan. De servers staan in een omgeving die zeer goed is beveiligd en waar alleen geautoriseerd personeel toegang tot heeft.

Wat doet Mijn Zorgpagina met mijn gegevens?

Mijn Zorgpagina gebruikt uw gegevens om binnen Mijn Zorgpagina persoonlijke informatie te tonen. De informatie die getoond wordt, wordt bepaald door de gegevens die u vermeldt in uw profiel. Zo zult u als diabetespatiƫnt andere informatie te zien krijgen dan iemand met hart- & vaatziekten. Mijn Zorgpagina waarborgt uw privacy en werkt volgens de regels die zijn opgesteld door o.a. het College bescherming persoonsgegevens (CBP).

Ik ben vrijwilliger bij DVN. Hoe kan ik bij de vrijwilligerswebsite komen?

Als u vrijwilliger bent bij DVN, dan heeft u toegang tot 'DVN vrijwilliger info'. Om vast te kunnen stellen of u vrijwilliger bent moet u uw DVN lidnummer invullen in uw profiel. Klik op 'Mijn gegevens' en klik vervolgens onder "Mijn netwerk" op 'Verenigingen'. Als er nog geen vereniging is toegevoegd, klik dan op 'Klik hier om een vereniging toe te voegen'. Heeft u wel Diabetesvereniging Nederland al toegevoegd, klik dan op 'Wijzigen'. Vul uw lidnummer in. Deze vindt u bijvoorbeeld op de wikkel van de DiaBC.

Wordt uw lidnummer niet geaccepteerd? Controleer dan eerst of uw adres hetzelfde is als waar u de DiaBC ontvangt. Uw adres vindt u onder 'Mijn gegevens', gevolgd door 'Adresgegevens'. Probeer vervolgens nogmaals om uw lidnummer in te vullen bij uw vereniging.

Hoe kan ik mijn spaarpunten opwaarderen op het DVN puntenplein?

In slechts 3 stappen kunt u uw spaarpunten opwaarderen. Houd uw waardecheque bij de hand en ga naar het DVN puntenplein.